Crăciunul se petrece în marea familie a Armatei României
20-21.12.2017
  
 
 
Ministerul Apărării Naţionale a organizat, în luna decembrie, evenimentul special „Crăciunul se petrece în marea familie a Armatei României”, care cuprinde un spectacol de teatru, sosirea lui Moş Crăciun şi oferirea de cadouri în jurul pomului de Crăciun. Nu vor lipsi nici tradiționalele colinde românești.
Activitățile, dedicate copiilor personalului armatei decedat sau rănit/ invalid în urma participării la acţiuni militare, constituie o modalitate de sprijin familial şi, în acelaşi timp, un prilej pentru promovarea valorilor instituţiei militare.


Miercuri, 20 decembrie, între orele 15.00 și 21.00, la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Naţional, personalități ale societății civile, împreună cu reprezentanți ai M.Ap.N., au participat la „Împachetarea cadourilor de Crăciun”. Fiecare dintre ei va personaliza un cadou care va fi înmânat, a doua zi, de Moş Crăciun  unui copil al cărui părinte a decedat sau a fost rănit în urma participării la acţiuni militare. De asemenea, a fost amenajat un atelier de confecţionare de către invitați a bujorului românesc, floarea simbol a militarilor români care s-au sacrificat pentru Patrie, precum şi un punct de vânzare al acestora

Joi, 21 decembrie, de la ora 13.00, la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Naţional a avut loc Serbarea Pomului de Crăciun, în cadrul căreia copiii eroilor Armatei României au primit cadouri şi au vizionat spectacolul pentru copii “Spaima Zmeilor”, susţinut de Teatrul “Ion Creangă” din București. Petrecerea a fi fost întreţinută de animatori profesionişti, iar cadourile au fost asigurate de Asociaţia de Caritate din Armata României „Camarazii” și S.C. Picolino Jucării S.R.L

Evenimentul special a beneficiat de sprijinul :

BluParty, Teatrul Ion Creangă, S.C. Z Spot Media S.R.L., S.C. T.C.I. Global Expert S.R.L., S.C. RomIT Project Consult S.R.L., Cofetăria Piticot, Fundatia "Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă", Fundația ACORNS,    S.C. Peeraj Brands International SRL.

Top