Ziua copilului 2015
 

Vineri 29 mai, între orele 10.00 – 14.00, la Palatul Național al Copiilor și în Orășelul Copiilor a fost mare sărbătoare!

Au fost patru ore magice, pline de surprize, face painting, baloane și personaje de poveste. Copiii s-au bucurat atât de darurile oferite de noi, cât și de spectacolul susținut de Teatrul „Ion Creangă”.

Evenimentul, dedicat celor 172 de copii, cu vârste de până la 14 ani, ai militarilor români căzuți la datorie sau răniți în teatrele de operații și în misiuni pe teritoriul național, a fost organizat de Asociația de Caritate din Armata României – CAMARAZII în parteneriat cu Ministerul Apărării Naționale, Palatul Național al Copiilor și Primăria Sector 4.

Asociația de Caritate din Armata României – CAMARAZII a finanțat integral evenimentul, iar Ministerul Apărării Naționale a asigurat suport organizatoric.

 

Mulțumim pentru implicare domnului Cristian Popescu – Piedone, primarul Sectorului 4 și domnului Radu Anghel Vasilescu, directorul Palatului Național al Copiilor.

Nu în ultimul rând, mulțumim voluntarilor Asociației CAMARAZII, care ne-au pus la dispoziție timpul lor liber și mult suflet pentru reușita evenimentului.


Top