Direcția calitatea vieții personalului

Crăciunul se petrece în marea familie a Armatei României
20.12.2017


Ministerul Apărării Naționale a organizat, în luna decembrie, evenimentul special „Crăciunul se petrece în marea familie a Armatei României”, care cuprinde un spectacol de teatru, sosirea lui Moș Crăciun și oferirea de cadouri în jurul pomului de Crăciun. Nu vor lipsi nici tradiționalele colinde românești.
Activitățile, dedicate copiilor personalului armatei decedat sau rănit/ invalid în urma participării la acțiuni militare, constituie o modalitate de sprijin familial și, în același timp, un prilej pentru promovarea valorilor instituției militare.

Miercuri, 20 decembrie, între orele 15.00 și 21.00, la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național, personalități ale societății civile, împreună cu reprezentanți ai M.Ap.N., au participat la „Împachetarea cadourilor de Crăciun”. Fiecare dintre ei va personaliza un cadou care va fi înmânat, a doua zi, de Moș Crăciun  unui copil al cărui părinte a decedat sau a fost rănit în urma participării la acțiuni militare. De asemenea, a fost amenajat un atelier de confecționare de către invitați a bujorului românesc, floarea simbol a militarilor români care s-au sacrificat pentru Patrie, precum și un punct de vânzare al acestora

Joi, 21 decembrie, de la ora 13.00, la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național a avut loc Serbarea Pomului de Crăciun, în cadrul căreia copiii eroilor Armatei României au primit cadouri și au vizionat spectacolul pentru copii “Spaima Zmeilor”, susținut de Teatrul “Ion Creangă” din București. Petrecerea a fi fost întreținută de animatori profesioniști, iar cadourile au fost asigurate de Asociația de Caritate din Armata României „Camarazii” și S.C. Picolino Jucării S.R.L

Evenimentul special a beneficiat de sprijinul :
BluParty, Teatrul Ion Creangă, S.C. Z Spot Media S.R.L., S.C. T.C.I. Global Expert S.R.L., S.C. RomIT Project Consult S.R.L., Cofetăria Piticot, Fundatia "Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință", Fundația ACORNS,    S.C. Peeraj Brands International SRL.