Direcția calitatea vieții personalului

Crăciunul se petrece în marea familie a Armatei României, 2020
21.12.2020


Astăzi, 21.12.2020, l-am ajutat pe Moș Crăciun să aleagă cadourile pentru copiii personalului armatei, decedat sau rănit în urma participării la acţiuni militare și le-am pregătit pentru a le transporta și așeza sub Pomul de Crăciun.
 
Evenimentul, aflat la cea de-a 12 a ediție, este organizat în parteneriat cu Asociația de Caritate din Armata României - CAMARAZII, care a asigurat fondurile necesare și cu sprijinul Mega Image.Reprezentanții Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului au plecat astăzi pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun să facă o surpriză copiilor personalului armatei, decedat sau rănit în urma participării la acţiuni militare.
 
Transportul cadourilor fost organizat a se efectua pe 5 trasee, cu destinații finale Huși, Câmpulung Muscel, Babadag, Târgu Cărbunești și Arad, cu opriri în garnizoanele de pe fiecare traseu, astfel încât spiridușii lui Moș Crăciun să ajungă în casa fiecărui copil bucuros să primească cadouri.Reprezentanții Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului au ajuns astăzi, 22.12.2020, în garnizoanele Buzău, Brăila și Focșani, i-au întâlnit pe militarii răniți și urmașii celor decedați din aceste garnizoane și le-au oferit cadourile din partea lui Moș Crăciun.


Cadourile lui Moș Crăciun au ajuns la copiii militarilor răniți și ai celor decedați ca urmare a participării la acțiuni militare.


Astăzi spiridușii lui Moș Crăciun au reușit să ducă cadourile la toți copiii militarilor răniți și ai celor decedați ca urmare a participării la acțiuni militare.