Direcția calitatea vieții personalului

Vizita la doamna Maria GAVRILESCU, văduvă de veteran de război
24.03.2023


             În cadrul programului „Acasă la veterani” și continuând seria vizitelor la distinsele doamne în luna martie, luna femeilor, am vizitat-o astăzi pe doamna Maria Gavrilescu, văduvă de veteran de război.
            Ne-a întâmpinat cu nespusă bucurie, alături de membrii familiei, care au mare grijă de dânsa.
            Doamna Maria s-a născut în data de 17.03.1930, în localitatea Fundulea, județul Călărași, într-o familie cu 7 frați, 5 fete și 2 băieți, iar părinții dumneaei au fost agricultori.
            Distinsa doamnă a lucrat la Fabrica de Confecții APACA, iar apoi la restaurant, ca ajutor de ospătar.
            S-a căsătorit cu domnul Florică Gavrilescu în anul 1951 și au 2 fiice și 2 nepoți.
            Regretatul Gavrilescu s-a născut la 31 martie 1923, a participat pe front începând cu 01.09.1944 în cadrul Regimentului 30 Infanterie Câmpulung Muscel, având funcția de pușcaș și a fost lăsat la vatră în anul 1946.
            După terminarea războiului a lucrat la Fabrica de Pâine „Spicul” timp de 28 de ani, ca sudor, de unde a ieșit la pensie.
           La plecare, doamna Gavrilescu ne-a însoțit până la ușă și ne-a mulțumit pentru vizita neașteptată pe care reprezentanții Ministerului Apărării Naționale i-au făcut-o.
Îi urăm multă sănătate, alături de frumoasa familie care are mare grijă de distinsa văduvă de veteran de război.
            Vizita de astăzi a bucurat-o foarte mult pe venerabila doamnă, transmițându-ne succes în toate acțiunile noastre viitoare.

           Mulțumim sponsorilor pentru susținerea acestui proiect de suflet: Fornetti Románia, Luna Solai, Magiun de prune Topoloveni, S.C. Jidvei, S.C. Display Total Grup S.R.L., Asociația Națională a Veteranilor de Război și S.C. MediaUno SRL.

          Cinste și onoare veteranilor de război!
         
          Text: Plt.adj.pr. Daniela PAVEL-
            Foto: Plt.adj. Răzvan NAE