Direcția calitatea vieții personalului

Crosul veteranilor de război ,,VeteRUN" Ediția I 
26 iunie 2016 
 

Bărbați și femei, care, în vremuri foarte grele pentru Patrie, au răspuns fără ezitare la chemarea țării, s-au înrolat, au luat arma în mână sau au îngrijit răniți în spitale de campanie, sacrificându-și familiile, tinerețea și în multe cazuri chiar viața, pentru o cauză, un ideal. Astăzi mai sunt puțin peste 11 500, toți trecuți de vârsta de 90 de ani. Mai sunt alături de noi doar pentru câțiva ani și această comoară de preț va dispărea.

VeteRUN se dorește a fi o mișcare populară prin care românii, alături de militarii Armatei României, să-și arate respectul și prețuirea care se cuvin veteranilor celui de-Al Doilea Război Mondial. Dacă doriți să-i cunoașteți și să fiți alături de aceștia, acum este unul din acele rare momente în care voința trebuie să învingă rutina dimineții de duminică.

Sunt bătrâni, înțelepți, cu nevoi puține dar cu sănătate șubredă. Este de ajuns să le oferim o clipă de atenție, o strângere de mână, o îmbrățișare sau, pur și simplu, să le trecem pragul casei, să le urăm sănătate și să le mulțumim pentru ceea ce au făcut pentru noi și copiii noștri.

Tu, prietenii tăi, familia, veți putea alerga alături de militari ai Armatei României și de toți cei care doresc să se alăture acestei cauze. Pe scurt, toți cei care iubesc mișcarea și investesc suflet în cauzele nobile sunt așteptați la VeteRUN!